Fotky z akc

Budjovick pohry VII./VIII. 2003

Fotky

zastnili se: jirka,jitka,hanka,linda(odmtla odstartovat v druhou nedli s tm e m lep spolenost a dala nm koem),veronika (jen prvn sobotu)

Pr ns holek (konkrtn j, Hanka a Veronika) vyrme u ve tvrtek rno. Kru nm pjila Ma, sotva se tam vejdem. Cesta zan nevaln, auto chcp. Ale neztrcm rozvahu ani po chvli, kdy blokujeme dopravu na I.P-ku. Nakonec se to vylep, nabrme Hanku v Mnku a valme. Linda myje okna, tak ji ekme a v ptek, a tak ns pekvapuje, kdy na odpoledn trnink vyrme u ve ty. Holt, chybika se vloudila. Pro n zavac trakt je pak dleit, e se pan Mondekov jet z Budjovic neodsthovala. Veei (a nejen tu) si meme jen pochvalovat. Jet ve tvrtek jsme stihli zajt na "jedno". U dlouho jsme se takhle nesely, take na pokec toho bylo docela dost. Probraly jsme vechno (-y); jak jsem mlem urazila Anu: od Abraham po Zstra. Ani nevm jak jsme se dostali k Vlakovi. Hanka s Veru, vak stle nevd, o koho v relu jde.
"J.: Je to takovej malej.."
L.: "Nen malej."
J.: "S kulatm obliejem jsem chtla ct."
Pi vahch o rannm rozbhn se k nm pipojil Tonda, mstn, ekla bych, invent. Nejvce ho asi uchvtila Hanka, a to svmi znalostmi slova kardiovaskulrn. S novou znmost pibyly i nov znalosti: "Bhat nechote, znite si cel tlo. Kouknte na m, m u nikdo nepojist." (dky jeho postav se ani nedivm). "A klouby mm pln znien." - Kdy si pedstavm, kolik kilo ty jeho klouby nesou, tak se popravd stle nedivm. "Bhat nechote, pojte si radi ubalit travku.." Bylo jasn, e tudy cesta nevede, ale n nezastnn hovor ho nijak neodradil. Asi si vbec neviml, e ho nevnmme. On ale asi pochopil, e mme nco spolenho s vodou, tak ns pro jistotu varoval: "Dejte pozor, m se nedvno utopil bratranec" M vbec tato vta nevyvedla z mry, m automatick odpov vak z mry vyvedla m spolenice: "Nm se ped trncti dny utopili dva kamardi." Linda: "Jitko, ale oni se neutopili." Rno jsme si k sndani pustily EuroSport, MS v plavn. Kdy jsme v programu zjistily, e nsleduje Augsburk, zvod en, obtovaly jsme s Lindou rann trnink. Hanka s Verou se rozhodly, e se vrt a na finle. A jak to skonilo? Vidla jsem tiadvacet rozplaveb na padest metr voln zpsob, pak njak tystovky, pak se vrtily holky, pak byl obd a pak tedy konen finle - deset jzd kajak.
Jitka: "Hele, plave Moravcov, stovku, tak to j budeme dret prsa."
Ale i tch pr jzd bylo zajmavch. Posledn vyrazila tpna.
Hanka: "Je trapn, jak vechno vyhrv, j j to nepeju." Pak udlala chybiku, ztratila nskok a dokonce na meziase ztrcela asi 4/10. "Tak te u j to peju, je, je!" tpna ji poslechla a do cle dorazila s velkm nskokem. "Tak u j to zas nepeju."
V ptek dorazil Jirka i ostatn nadjn zvodnci, pesthovaly jsme se s Lindou ke kanlu.
Teda nechali jsme se tam odvst hrdinnou idikou Hankou. Problm tkvl v tom, e nkdo musel dit auto zase zptky k Mondekm, a to se Veronice nechtlo. Hanka toti slavila narozeniny a kad jsme vypily skleniku Cinzana.
Hance to nevadilo: "J stejn nedm, take by to ani nebyla dn zmna, a stejn s sebou doklady nemm."
Pozdji cestou Hanka jede rychlost 10 km/h: Veronika: "Hanko, nemus jet jen 10."
H: "Jedou za mnou policajti, nepojedu vc ne 10."
V: "Zastav t za pomalou jzdu."
H: "Ale j neumm zastavit!"
H (nutme ji vjet do kiovatky bez svtel): "Nemm doklady a jsem opil, pro m uvdte do takovch situac?"
Ke kanlu jsme dojeli u v poklidu, zde vak nastal velk problm. Otoit auto.
H (stojc umkem auta 20cm od dopravn znaky): "Chci se otoit."
L: "Tak vycouvej. To volantem tam, kam te kouk."
H: "Ale j nejsem pesvdena, e chci couvat.."
O zvod nem cenu se rozepisovat. Je to jako vude jinde. Zdenka zabojovala a zmastila Mau, i ona mla vak na mle. Kuli mt a kuli nemt. Los Tragedos zstali vesms vrni svmu jmnu. Abych ns neurazila, nkter jzdy byly pkn, ale dn dv u stejnho jmna.
V nedli jsem se rozhodla, e "jezdit mezi tma ukakama nen pro m" a pesedlala jsem ke k1m. Jeliko jsem vak jela posledn, tak jsem pesedlala sp k c2. Pod kolovadlem m nenapchli jen o kousek.
Ana: "J normln nemm trestn vteiny. To nevm, kde na tu nulu pili. Jela jsem sice ist"
Verek mus popsat nkdo jin, j se flkla na kousek asu do Prahy odvst auto, Veroniku a kouknout na "Stouny". Po pjezdu ve tyi rno mi bodlo, e mme trninky kad den a v jedenct hodin. Slovent kolegov, kte s nmi sdleli kanl, si ze zatku mysleli, e jsou pni svta.. "my jsme si to zaplatili"..tak budem kolovat celou hodinu a vy si jdte A jsme si na trnink pivedli autoritativn osobu trenra (-rky) a zmkliDokonce jsme domluvili i cel jzdy. Pokud zrovna Mikul nezvracel, tak se na ns pila Zdenka i kouknout.
Poprv od pindlu, s vjimkou dvou zvod ve Varech, jsem si sedla do sjezku. Tedy jen s vidinou, e to na Lipn ostatnm nandm. V prvn chvli jsem mla pocit, e to tedy nejene nikomu "nenandm", ale e tam ani nedojedu. Dal oblbenou soust, nejen m ppravy, byly eskymky. Jedin, kdo je tam loupal pomrn bez problmu, byla Hanka (taky jako jedin z ns potom na Lipn sv umn zroila). Ja a Stepanka mame podobny problem, nejde nam to. Lepsime se, ale stale nam to nejde. Ale pochvalme m, zaala jsem spn eskymovat na slalomce v akci. Jenom me stve Stepanka, pri eskymovani ji pry prekazi padlo, takze ho zahazuje a zveda rukama. Ale v akci ji to moc nejde. Na trojce predvedla slusnou krysu a maminka na brehu jen sentimentalne povstala a spraskla ruce: "Ona se nam topi.." - jakoby roztomila holcicka udelala prvni krucek.
Jinak cel tden furt dokola, trnink, najt nco k sndku, trnink, odreagovat se, srazit se, nebo se nm po druzch "stsk".
Ve stedu odjela Linda dom balit. Po t, co j Jirka pi jedn z naich veernch siest nalval pevaenm vnem, se ani nedivm:. Veer ns ale ekaly jin npoje. Na adu piel gin (tedy podle toho nejvtho npisu na etiket).
Matj: "Co to je?"
Jitka: "Benzn." - jednalo se o mj spltkov kalend Zden.
Matj: "No jo, ale co to je, kde se to vzalo?"
Jitka: "km, benzn. To nejsou, zcela vjimen, moje krysy."
Nakonec Matj po rnu seznal, e se jednalo asi opravdu o benzn, kter mu nadto nesedl. Jirka posoudil dan npoj jako jalovcovou, i co.
Tak jsme se byli podvat na Hlubok, to abychom na sjezky nezapomnli.
A o vkendu dal super trpen v podn Los Tragedos. Linda v sobotu kvapn ustoupila po svm vkonu do Roh, n veer se pak vydail v pln jinm smru. Na pozad k tomu hrla kapela, kter jsem nemohla pijt na jmno, ale stejn to valo jak na lesy. My (tedy j, Hanka a dal jej kamardi z Kaplice) jsme se vnovali he na nmonky. Vtzil samozejm ten, kdo vypil vc rumu. Ten vdycky dostal kartiku a el potpt lo. V potpn je kandidtkou slo jedna Hanka, tak, spolen s Radkou, potopili lod za asi tak 2,5l rumu, klenky, zchrann kruhy, triko a kdo v co jet. Pikoupili jet litrovku a vechen ten rum ztrestali. To j jsem u spala, tak nebudu fantazrovat.
Nedln zvod byl tak moc hezk. Mil "Penek" postavil retro tra. Moc hezk. A dlouh. Ale zas ne tak, aby se to nedalo vydret. Kombinace nebyly nijak obtn, tak lo sp o slu. A po zvod hup do auta, dom a odpovat. U toho bylo taky dost.

zapsala jitka

Vsledky:

Prvn vkendSobota:


Prvn vkend Nedle:

Druh vkend Sobota:


Druh vkend Nedle: