Fotky z akc

2. NKZ esk Budjovice

24.-25.5.2002

zcastnili se:Cucno, Selu, Hanka, Jitka, Linda a Mecoun

Vsledky:



Jak byly letos Budjice? Mokr a to doslova podle Vakova voda zespoda, voda shora. Jet rno jsem ujiovala svoje rodie a se neboj, e nezmoknu, e skrz dno nepr. To jsem netuila, jak jsem byla blzko pravd. Jako ji ponkolikt cel Technika plavala Hanka mluv samozejm o nedli,v sobotu nikdo neplaval, ale aspo byla koulovaka. J teda neplavala, zato jsem pedvedla vem divkm, e u i j umm eskymka. A to byla lehounk tra, take jak to tak vypad, jet se mme co uit.
A co je jet hor, e jsme mli ped tdnem v Budjicch soustedn, jak je vidt tak bylo k niemu. Body nebyly, ale zato na verek s becherovkama (z povedenho sousteka) . budeme vzpomnat jet dlouho (nicmn mj i Hanin prvn eskymk se musel oslavit). .
Zdenka (j jsem ji v tom dajn nenechala samotnou) .testovala jakej je La chlap, a ze stolu mu skkala rovnou do nrue, pak ho zase pesvdovala, aby j nosil v nru. J s Jitkou jsme zase testovaly, co vydr stoly, nic neobstlo, stoly i La se zhroutil. Kdy jsem chtla odjet dom, mla jsem jen kolo bez kol. |Bylo to kolo moj maminky, kter mn jet upozorovala abych dala pozor, aby se nhodou kolo nikde neodelo. A pak byly kola na stee.
Doufm jen, e podobnch akc bude vc. Konkrtn letos jet Roudnice.