Fotky z akc

Blovice 2002
5. - 6.10.

Fotky

Zastnili se: Jirka, Linda, Jitka, Ma, Linda, Dan a Vaek

Vsledky:

Sobota:


Nedle:


Sjezd I:


Sjezd II:

Letos se ns do Blovic sjelo pomrn hodn. Z "dv vlky" chybla jen Veronika, kter dala pednost njakmu milenci...(abychom byli spravedliv, tak je to pod ten stejn, co ho ne a ne na njak zvody vylkat). J jsem pjezdy evidovala pmo z centra dn (hospody). Moc m mrzelo, e vzla domluva s pobokou Linda - Vclav. Zbytek dorazil a v sobotu.
Na m bylo tch zvod trochu moc, nejene jsem nezvldla druhou jzdu deblu, ale ani druh sjezd. Ten jako obvykle svdil Hance. Slalom zas Lind.
Jitce to mimochodem jezd taky dobe. M jen varovala Zdenka ped zhroucenm publika: "Jitko, na druhou jzdu si mus vzt vestu, vdy jede jen takovhle tlko" (jej prsty od sebe nemly moc daleko).
Pro jistotu jsme se pesunuli na abardu, ale cel party nakonec nestla za moc. Zdenka s Matjem ani nedorazili - oni toti hroov usnuli asi tak piblin ve chvli, kdy jsme se s Lindou pokouely vytrhnout Hance, kter byla pesvdena, e dnes to jet bude juchac. J tomu chtla uvit a tak jsem ekala a ekala, a byly asi ti hodiny rno. Pesto vechno jsme se fajn pobavili (pes Fandovu muziku nebylo slyet vlastnho slova)
Fanouek u dost podrouenej povd: "Vclave, ty m hrudnk - stle jet zachovalej."
Vaek Jitce: "To mm historick triko (Mattoni 98), z Bchovic jich mm 10 a nic! - A ty asy u taky nejsou, co bvaly."
Tak jsme debatovali. A je nad slunce jasnj, o em.
Jitka: "Ve slalomu si nemu nic tkho dovolit, protoe nezvedm. Ve sjezdu si to dovolit mu, protoe m to bav."
Tak jsme si kali, jak by byl pkn Silvestr v Rejtejn s plnon vyjkou: Linda: "J nemu, skonila bych na prvnm utru." - Jirka: "Tomu se urit vyhne. Jestli Hance nesho lampin u na behu, tak bude ten kmen svtit a vykvete.
" U se na to moc tm, akort bych dala zmnu, msto Rentejna ekrnu, jinak to nem cenu.
J jsem si zas dobe pokecala s Ondrou Suchem. Troku jsme zdrbli Zdenku, kter se mu pokouela namluvit, jak mus bt sloit dojdt denn z Ostravy na Hubertus (to, e je Ondra ze Sokolova se j zdlo jako extra novinka).
Jitka: "M se lbilo jak m Zdenka gul v tom odkud kdo je. e je Hanka z Budjic ji zaskoilo, a to, e j z Budjovic nejsem se taky zdlo jako pekvpko."
Ondra: "Krumlov zas nen od Budjovic takov chyba."
Jitka: "Jene j jsem z Chomutova."
Nedle probhla jako fajn den. Zaalo to picknikem u Hanky stanu: Hanka po deseti minutch: "J snad u nemm hlad. A to je tady jet takovho jdla, co by se dalo snst. J bych jedla cel den, kdyby to lo, tak teba i msto zvod."
A na startu Jitka: "Hanko, dlej, co vykecv, u m startovat." Hanka: "J si pro sam zvodn ani nestihnu popovdat."
A po zvod: Hanka: "My dv u si nemme, co ct. Skonily jsme spolu." Aspo, e mme jet Lindu, tu jsem jet nezajela. Ale mla na mle (konkrtn 0,1s).